foto

J.C. MacKenzie

  • nar. Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Molly's Game
2013 Vlk z Wall Street
2012 Commencement
For the Love of Money
2009 Můj milý, můj drahý
2008 Den, kdy se zastavila Země
Ženy v balíku
2006 Noční můra
Pavučina lží (TV film)
Skrytá identita
2004 Letec
Zabiji Nixona
2002 Pakt (TV film)
2001 Final
2000 Dark Angel (TV film)
Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
Z jaké jsi planety?
1999 Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Nejlepší hráč
Války Pentagonu (TV film)
1995 Hra se smrtí
Tlouštík
1994 Normandy: The Great Crusade (TV film)
Rave Review
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
Vražedný lék (TV film)
1985 Perry Mason se vrací (TV film)

TV seriály

2016 The OA (TV seriál)
New Colossus (E02)
Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (9)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Jak prosté (TV seriál)
Risk Management (S01E22)
2010 Gigantic (TV seriál)
2009 Dexter (TV seriál)
Blinded by the Light (S04E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
Game Face (S07E05)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Enemies (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Have Faith (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace