foto

J.C. MacKenzie

  • nar. 17.10.1970 (49 let)
    Peterborough, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lov
Target Number One
The Trial of the Chicago 7
2019 Irčan
Sdílej
2018 Can't Have You
2017 Velká hra
2013 Vlk z Wall Street
2012 Commencement
For the Love of Money
2009 Můj milý, můj drahý
2008 Den, kdy se zastavila Země
Ženy v balíku
2006 Noční můra
Pavučina lží (TV film)
Skrytá identita
2004 Letec
Zabiji Nixona
2002 Pakt (TV film)
2001 Final
2000 Dark Angel (TV film)
Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
Z jaké jsi planety?
1999 Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Nejlepší hráč
Války Pentagonu (TV film)
1995 Hra se smrtí
Tlouštík
1994 Normandy: The Great Crusade (TV film)
Rave Review
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
Vražedný lék (TV film)
1985 Perry Mason se vrací (TV film)

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Defender (E02)
October Faction (TV seriál)
October Faction (E10)
Pokrevní pouto (E09)
Alice (E08)
další epizody (10)
2019 Bull (TV seriál)
Billboard Justice (S04E05)
2018 Instinct (TV seriál)
Heartless (S01E05)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Newsroom (S18E16)
2016 OA (TV seriál)
Chapter 2: New Colossus (S01E02)
Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (9)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Damascus (S03E09)
Todos Santos (S03E07)
Souls on Ice (S03E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Mind's Eye (S06E14)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Unicorn (S02E08)
Hemlock Diego's Policy Player's Dream Book (S02E05)
2013 Domek z karet (TV seriál)
8. kapitola (S01E08)
Jak prosté (TV seriál)
Risk Management (S01E22)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Company Man (S05E01)
Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
2010 Gigantic (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Penetration (S12E08)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Dexter (TV seriál)
Oslepení (S04E03)
Médium (TV seriál)
Deja Vu All Over Again (S06E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Cursed (S04E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kde je můj ženich? (S08E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vítejte v Kanagawě (S04E10)
Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
Game Face (S07E05)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bratři ve zbrani (S04E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
2006 Enemies (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Shoda okolností (S07E08)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nerozvedená (S04E01)
JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nekalá konkurence (S01E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a miliardářský lupič (S01E06)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Duty Bound (S02E27)
Axe Murderer (S02E26)
Food Chains (S02E25)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
1991 Sibs (TV seriál)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Cort se vrací (S01E14)
1989 Have Faith (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Seance (S04E03)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky