foto

Michael Graziadei

  • nar. 22.9.1979 (40 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslední vůle
2013 The Blackout
Westside (TV film)
2009 Do hlubiny 2
Outside, The
2007 Boogeyman 2

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Garden Variety Homicide (S05E08)
2019 All Rise (TV seriál)
How to Succeed in Law Without Really Re-Trying (E09)
Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Doznání nezletilého (E03)
Pod tíhou pravdy (E02)
Watchmen (TV seriál)
Je léto a dochází nám led (E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
New Beginnings (S02E11)
Temný případ (TV seriál)
Hunters in the Dark (S03E06)
Kiss Tomorrow Goodbye (S03E02)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Woman Who Never Died (S01E03)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Společná nenávist (E03)
MacGyver (TV seriál)
Magnifying Glass (S01E15)
Chicago P.D. (TV seriál)
Care Under Fire (S05E07)
Noční směna (TV seriál)
Control (S04E04)
2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
The Newser (E10)
Dateline (E09)
Exposé (E08)
další epizody (7)
Tým Škorpion (TV seriál)
Little Lost Boy (S03E04)
2015 Kingdom (TV seriál)
Smoker (S02E08)
Pink at Night (S02E06)
Happy Hour (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Spokojím se s tebou (S01E21)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Monstra (S06E06)
2014 The Lottery (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Pygmalion (S03E20)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Well (S01E08)
Drsný šerif (TV seriál)
Hluk a vřava (S02E07)
Laskavý dotek (TV seriál)
Unanswered Prayers (S02E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Truth and Consequences (S04E03)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Crystal (E19)
Return (E15)
Medallion (E13)
další epizody (4)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Hříchy minulosti (S01E10)
Strašidelná dívenka (S01E09)
další epizody (5)
Necessary Roughness (TV seriál)
Dream On (S01E06)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Ringer (S05E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Láska ke krvi (S06E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krvavý měsíc (S11E03)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Teplo (S03E17)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jeden nebo druhý (S01E21)
2003 Skin (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky