foto

Bart De Pauw

  • nar. 28.5.1968 (51 let)
    Zelzate, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Loft
2008 Loft
2000 Team Spirit

TV seriály

2014 De Biker Boys (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
1993 Meester! (TV seriál)

TV pořady

2001 The Mole (TV pořad)
1998 Mol, De (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
Team Spirit 2
2000 Team Spirit
1997 Straffe koffie
1996 Alles moet weg

TV seriály

2014 De Biker Boys (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
2001 Mannen op de rand van een zenuwinzinking (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Laatste show, De (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky