foto

Joe Cole

  • nar. 28.11.1988 (29 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy New Year, Colin Burstead.
2017 A Prayer Before Dawn
Láska bez hranic
Thank You for Your Service
Woodshock
2015 Green Room
Pressure
Tajemství jejich očí
2014 Dlouhá cesta dolů
Facka
Peterman
Ztrácení
2012 Offender
Teď a tady
Volume (studentský film)
2010 Assessment
Stanley Park (TV film)

TV seriály

2017 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Heathens (S04E02)
The Noose (S04E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Hang the DJ (S04E04)
2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nevypočitatelnost (S02E07)
2012 The Hour (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Skins (TV seriál)
Franky (S06E04)
Everyone (S06E01)
2011 Injustice (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace