foto

Matthew Currie Holmes

  • nar. 26.5.1974 (45 let)
    North Bay, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Demon Legacy
Doupě vlků
2010 Rukojmí
2009 Hangman
2007 Pach krve 2: Cesta nikam
2006 Firewall
2005 Hříbě (TV film)
Mlha
2003 Pustina (TV film)
2002 Dům strachu (TV film)
John Doe (TV film)
Stiffed
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
Jet Boy

TV seriály

2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pro derby všechno (S09E12)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Chinese Whispers (S01E11)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lžeme si (S01E08)
Léčba nudou (S01E07)
Letíme do New Yorku (S01E06)
další epizody (4)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
Pilot (S01E01)
Queer as Folk (TV seriál)
House Full of Children (S03E02)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Acid Tests (E04)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 SK8 (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Buckout Road
2015 P5Ych

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Buckout Road
2015 P5Ych

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace