foto

Florian Bartholomäi

  • nar. 10.1.1987 (30 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2016 Adidas versus Puma (TV film)
Smaragdgrün
Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
Undercover küsst man nicht (TV film)
2015 Die Eisläuferin (TV film)
Donna Leon - Tierische Profite (TV film)
Platonow (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
2014 Safírově modrá
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
Tatort - Vielleicht (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Rubínově červená
Schneewittchen muss sterben (TV film)
Stille (TV film)
Tatort - Kalter Engel (TV film)
2012 Jahr des Drachen (TV film)
Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Mord in Ludwigslust (TV film)
2011 Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
Popelka (TV film)
2010 Blackout (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Případ Andropov (TV film)
Tatort - Hilflos (TV film)
Tatort - Tango für Borowski (TV film)
2009 Bloch - Schattenkind (TV film)
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Tatort - Herz aus Eis (TV film)
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Předčítač
Weltstadt
2007 Reine Geschmacksache
2005 Kombat Sechzehn
Místo činu - Plavec (TV film)

TV seriály

2016 The Missing (TV seriál)
Das Vergessen (S02E05)
Statice (S02E04)
A Prison Without Walls (S02E03)
další epizody (5)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2014 Tatort: Weihnachtsgeld (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 40. okrsek (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zersplitterte Nacht: 9. November 1938, als die Nacht am kältesten war...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace