foto

Andreas Pietschmann

  • nar. 1969
    Würzburg, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Es ist zu deinem Besten
2019 Die Eifelpraxis - Herzenssachen (TV film)
Gegen die Angst (TV film)
Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
Nimm du ihn (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Ostfriesenblut (TV film)
Sestřička z hor: Vina a trest (TV film)
Wir lieben das Leben (TV film)
2017 Lommbock
Ostfriesenkiller (TV film)
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
Dresden Mord - Nachtgestalten
Familie! (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Milované sestry
Ohne Dich (TV film)
Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2013 Ach, ten můj šéf! 3 (TV film)
Bella a Sebastián
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Marie z Nazaretu (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Die Braut im Schnee (TV film)
Hindenburg (TV film)
Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
Tatort - Der schöne Schein (TV film)
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
2009 Ach, ten můj šéf! (TV film)
Altiplano
Cesta za svobodou (TV film)
2007 4 gegen Z - Wächter in Gefahr (TV film)
Nezvěstný milenec (TV film)
Tatort - Fettkiller (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2006 FC Venus
Fremder Bruder
Freundinnen fürs Leben (TV film)
Verlorenen, Die (TV film)
2005 4 gegen Z - Im Bann der dunklen Macht (TV film)
Apollonia (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)
John Gabriel Borkman (TV film)
Napětí (TV film)
1999 Eastie Boys
1998 Schimanski: Krysí doupě (TV film)
1996 Echte Kerle

TV seriály

2020 Dark (TV seriál)
Déjà vu (S03E01)
2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
Donna Leonová (TV seriál)
Ewige Jugend (E25)
2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
další epizody (7)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
X-company (TV seriál)
Smrtící polibek (S01E03)
Charlotte Link (TV seriál)
Der Beobachter (E11)
2013 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Bezmocnost (S06E07)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Naháči z Huttropu (S02E06)
Wilsberg (TV seriál)
Frischfleisch (E31)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
2008 Kmotra (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 4 gegen Z (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)