foto

Stanislav Havelka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Strašidla na Kulíkově (TV seriál)
1986 Jája a Pája (TV seriál)
1981 Cvalda Olda (TV seriál)
1977 O zvířátkách pana Krbce (TV seriál)
1975 Sedmibarevný týden (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2010 Strašidla na Kulíkově (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace