foto

Robert Powell

  • nar. 1.6.1944 (76 let)
    Salford, Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Říkejte mi Kubrick
1997 Mies jota ei koskaan ollut (TV film)
Pride of Africa (TV film)
1994 Kings and Queens of England Volume II
1993 Kings and Queens of England Volume I
The Mystery of Edwin Drood
1992 Chunuk Bair
Lange Gespräch mit dem Vogel, Das (TV film)
Segno del comando, Il (TV film)
1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)
The First Circle (TV film)
1990 Romeo.Juliet
1987 D'Annunzio
Shaka Zulu
1986 Laggiù nella giungla
1984 Frankenstein (TV film)
What Waits Below
1983 Mrtvý agent
1982 Imperativ
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1981 Mučedník smrti
Pygmalion (TV film)
Píseň nemilovaného
1980 Jane Austen in Manhattan
Temné síly
1978 The Four Feathers (TV film)
The Thirty-Nine Steps
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
Mimo dobro a zlo
You Never Can Tell (TV film)
1975 Tommy
1974 Death to Sister Mary (TV film)
Mahler
1973 Caucasian Chalk Circle (TV film)
Is Nellie Dead? (TV film)
Lady Killer (TV film)
1972 Asphyx
Asylum
Mr. Rolls and Mr. Royce (TV film)
Mrs. Warren's Profession (TV film)
Running Scared
Shelley (TV film)
1971 Secrets
1970 Hunting of Lionel Crane (TV film)
Season of the Witch (TV film)
1969 Italian Job
Roses, Roses, All the Way (TV film)
Walk a Crooked Path
1967 Loupež

TV seriály

2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Escape (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
Treasure Island (TV seriál)
1990 Canned Carrott (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1986 Shaka Zulu (TV seriál)
1975 Looking for Clancy (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1971 Jude the Obscure (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Many Faces of... (TV seriál)
2009 Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - vyp.
Vítězství v Tichomoří (E13) - vyp.
Vítězství v Evropě (E12) - vyp.
Válka o ostrovy (E11) - vyp.
další epizody (13)
2008 Hitlerovi bodyguardi (TV seriál) - vyp.
Až do hořkého konce (E13) - vyp.
Pokusy o atentát na Berghofu (E12) - vyp.
Atentáty na Hitlera ve Vlčím doupěti (E11) - vyp.
další epizody (13)
2007 Atentáty na objednávku (TV seriál) - vyp.
2005 Churchillův bodyguard (TV seriál) - vyp.
Láska až za hrob (E13) - vyp.
Bomba v kanalizaci (E12) - vyp.
Polibek života (E11) - vyp.
další epizody (13)
2004 Al-Ghazali: The Alchemist of Happiness
Hrdinové 2. světové války (TV seriál) - vyp.
2002 Bojovníci 2. světové války (TV seriál) - vyp.
1998 Tajemství 2. světové války (TV seriál) - vyp.
Plavby tajných korzárů (E26) - vyp.
Útěk z Colditzu (E25) - vyp.
Zničení Hitlerových zásob ropy (E24) - vyp.
další epizody (26)
1997 Great Romances of the Twentieth Century: Elizabeth Taylor & Richard Burton, The
Great Romances of the Twentieth Century: Mary Pickford & Douglas Fairbanks, The
Velké lásky slavných: Greta Garbo & John Gilbert
1996 Velké lásky slavných: Marlene Dietrich & John Wayne
1994 Století válek (TV seriál) - vyp.
Válka v Perském zálivu a budoucnost (E26) - vyp.
Válka na Středním východě (1946–1989) (E25) - vyp.
Vietnam (1955–1989) (E24) - vyp.
další epizody (26)
1991 Max Ernst
1990 Ex-S (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)