foto

Ben Platt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ben Platt je americký herec, známý převážně pro roli Benjiho ve filmu Ladíme! a divadelního muzikálu Book of Mormon. Platt se také objevil v malých rolích ve filmech jako Machři 2 a Divergence

Ben je čtvrtým z pěti dětí Julie a Marc E. Plattových. Jeho otec je filmový, televizní a divadelní producent. Ve věku 11 let se Ben Platt zúčastnil krátkého národního turné s Caroline. Ben studoval v Los Angeles soukromou Harvardskou-Westlake školu a absolvoval v roce 2011.

Za roli Benjiho ve filmu Ladíme! získal nomianci na Teen Choice Awards v kategorii Choice Movie: Male Scene Stealer.

Tereza "Streeper" Filounková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drunk Parents
2016 Ulička slávy
2015 Ladíme 2
Nikdy není pozdě
2012 Ladíme!

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace