foto

Barry Morse

  • nar. 10.6.1918
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.2.2008 (89 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Spotlight on Barry Morse (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Merely Players (TV film)
1999 Taxman
1995 Adventures of Smoke Bellew
Síla paměti
1994 TekWar (TV film)
1993 J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
1992 Al lupo, al lupo
1989 Glory! Glory! (TV film)
1987 Boj o život (TV film)
Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
1985 Covenant (TV film)
Reunion at Fairborough (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1983 Neviňátka v cizině (TV film)
Rothko Conspiracy, The (TV film)
Sadat (TV film)
1982 Vražedná linka
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Cries in the Night
Hounds of Notre Dame
Starlost: The Beginning, The (TV film)
The Changeling
1979 Riel (TV film)
The Shape of Things to Come
Zlatá horečka na Klondiku
1978 Power Play
1977 Love at First Sight
Smrt ve vzduchu
The Ugly Little Boy (TV film)
Welcome to Blood City
1976 Alien Attack (TV film)
Journey Through the Black Sun (TV film)
Meeting at Potsdam (TV film)
Story of David, The (TV film)
1974 To Kill the King
1972 Asylum
Poet Game (TV film)
Running Scared
Summer and Smoke (TV film)
1971 Telephone Book, The
1970 Žena s tajenkou
1969 English Boy, The (TV film)
Justine
1963 Králové slunce
Uprchlík (TV film)
1961 Lord Durham
The Heiress (TV film)
1960 Three Musketeers, The (TV film)
1955 Macbeth (TV film)
1952 Noises in the Nursery (TV film)
1950 No Trace
1948 Daughter of Darkness
1947 Mrs. Fitzherbert
1946 Late at Night
This Man Is Mine
1943 Dummy Talks, The
Když jsme se brali
1942 Thunder Rock
Výlet do Němec

TV seriály

2001 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Blind Beggar: Part 2 (S01E06)
Blind Beggar: Part 1 (S01E05)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Marťané (E03)
1979 World According to Nicholas (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1972 Golden Bowl, The (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1969 Plays of Today (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
A Piano in the House (S03E22)
1960 Presenting Barry Morse (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1976 Sense of Place, A

Režijní filmografie

Filmy

1977 The Ugly Little Boy (TV film)
1968 Mr. Dickens of London (TV film)
1958 Great Catherine (TV film)
1952 Noises in the Nursery (TV film)

TV seriály

1972 The Adventurer (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace