foto

Deborah Rennard

  • nar. 4.11.1959 (59 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Gang policajtů
1996 Dallas: J. R. se vrací (TV film)
Kazaam
1990 Lví srdce
1986 Land of Doom

TV seriály

2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace