foto

Dani Lennon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 2 Hell and Back
To Your Last Death
2016 The Love Witch
2015 Legend of the Wa-ya
2013 Limbus
2012 Dracula: Reborn
2006 Prázdniny

TV seriály

2014 Save Point (TV seriál)
2010 Bite Me (TV seriál)
2006 O.C. (TV seriál)
The College Try (S03E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Legend of the Wa-ya

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky