foto

Keith Coulouris

  • nar. 5.11.1967 (51 let)
    Camp Hill, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 16-Love
2007 Shadow People
2004 Bloodline
2001 Better Never Than Late
1999 In the Name of Justice
1997 Annie's Garden
1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
South Beach Academy
Wiseguy (TV film)
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Double Deception (TV film)
Odsouzená (TV film)
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
1992 Doktor Mordrid
Návrat z pekla (TV film)
1991 Želví nindžové II

TV seriály

2008 Odložené případy (TV seriál)
Šílenství (S05E17)
1999 Akta X (TV seriál)
S.R. 819 (S06E09)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Dům, který postavil Jack (S01E13)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Co bych neudělala pro lásku (S07E05)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Shadow People
2004 Bloodline

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace