foto

Earle Hyman

  • nar. 11.10.1926
    Rocky Mount, North Carolina, USA
  • zem. 17.11.2017 (91 let)
    Englewood, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Moving of Sophia Myles (TV film)
1988 Gandahar
1985 Life & Adventures of Santa Claus, The (TV film)
1982 Vlastní spravedlnost
1980 Ivory Ape, The (TV film)
1979 Coriolanus
Julius Caesar
1972 The Possession of Joel Delaney
1967 The Winter's Tale (TV film)
1966 Afrikaneren
1960 John Brown's Raid (TV film)
1954 The Bamboo Prison
1945 Ztracený víkend

TV seriály

1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1992 Cosby Show (TV seriál)
And So, We Commence (S08E24)
Cliff and Theo Come Clean (S08E19)
Cliff Gets Jilted (S08E18)
další epizody (4)
1991 Cosby Show (TV seriál)
For Men Only (S08E09)
The Iceman Bricketh (S08E07)
It's Apparent to Everyone (S08E06)
další epizody (6)
1990 Cosby Show (TV seriál)
The Last Barbecue (S07E03)
1989 Jestřáb (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Cliff's Wet Adventure (S06E09)
The Day the Spores Landed (S06E08)
57 Varieties (S05E25)
další epizody (6)
1988 Cosby Show (TV seriál)
Is There a Hamster in the House? (S05E10)
How Do You Get to Carnegie Hall? (S05E08)
The Birth (S05E06)
další epizody (5)
1987 A Different World (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál) - herec, a.z.
Looking Back (S04E08) - a.z.
Autumn Gifts (S04E07)
Shakespeare (S04E05)
další epizody (4)
1986 Cosby Show (TV seriál)
Cliff in Charge (S03E12)
War Stories (S03E11)
The March (S03E06)
další epizody (8)
1985 Hromkočky (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Clair's Toe (S02E11)
Happy Anniversary (S02E03)
Slumber Party (S01E22)
další epizody (4)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Breaking with Tradition (S01E06)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky