foto

Earle Hyman

  • nar. 11.10.1926
    Rocky Mount, North Carolina, USA
  • zem. 17.11.2017 (91 let)
    Englewood, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Moving of Sophia Myles, The (TV film)
1988 Gandahar
1985 Life & Adventures of Santa Claus, The (TV film)
1982 Vlastní spravedlnost
1980 Ivory Ape, The (TV film)
1979 Coriolanus
Julius Caesar
1972 The Possession of Joel Delaney
1967 The Winter's Tale (TV film)
1966 Afrikaneren
1960 John Brown's Raid (TV film)
1954 The Bamboo Prison
1945 Ztracený víkend

TV seriály

1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 Hromkočky (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace