foto

Hans Heller

  • nar. 14.9.1957 (62 let)
    Soest, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die verschwundene Familie (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
2013 Als meine Frau mein Chef wurde (TV film)
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
2011 Láska, děti a touha v srdci (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2006 Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
2004 Soundless
1995 Kommissar Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tödliche Ernte (S01E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Svátek matek (S08E08)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die eigenen vier Wände (S06E09)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fahrerflucht (S04E01)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Happy Birthday (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky