foto

Anthony Starke

  • nar. 6.6.1963 (54 let)
    Syracuse, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Christmas Eve Miracle, A
Slečna na hlídání (TV film)
2009 Práce na dvojí úvazek
1998 Peklo (TV film)
1996 Kersenpluk, De
1995 Star Witness (TV film)
1993 Není úniku
1992 Flash III: Deadly Nightshade
1990 Bláznivý exorcista
1989 Povolení zabíjet
1988 Návrat vražedných rajčat
Sladkých osmnáct
1986 Vůbec nic společného
1985 First Steps (TV film)

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
X-Ray + Penny (S02E04)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Time & Life (S07E11)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hříšníkova smrt (S05E12)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zvláštní zásilka (S09E17)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Kejkle (S01E10)
Zkouška (S01E03)
Rozhodnutí 1/2 (S01E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Abby (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nehoda není náhoda (S02E21)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Cold Feet (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
The Last Frontier (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace