foto

Alexandra Wilson

  • nar. 17.7.1968 (50 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Life Inside Out
2006 Salt
2002 Ocean Park
1998 Malí válečníci
Ve stínu mé sestry (TV film)
Vánoční přání (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
1996 Na útěku (TV film)

TV seriály

2017 Miliardy (TV seriál)
Currency (S02E05)
2005 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2002 První pondělí (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
1998 Mercy Point (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)
1992 Round Table, The (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace