foto

Liliane Rovère

  • nar. 1933
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Damien veut changer le monde
Roxane
Un café sans musique c'est rare à Paris
2017 On l'appelait Ruby (TV film)
Sales gosses
2015 Les yeux ouverts (TV film)
2014 Brooklyn
Čas přemýšlet
2013 La storia di Cino
2012 Quand les poules auront des dents (TV film)
2011 Coup d´éclat
2009 L'Absence
La Grande Vie
Tajemství tety Eleanory
Zabijácké včely (TV film)
2008 Nevinná
Vilaine
2007 Le Fils de l'épicier
Skoro celá pravda
2006 Kde je Sára? (TV film)
Šikovný chlapík
2005 Alex
Prozac tango
Ó, jak jsi krásný
2004 La nourrice (TV film)
Nature contre nature (TV film)
Souffle, Le
2003 Bastide bleu, La (TV film)
La petite semaine, À
Variété française
Velká potopa
2002 Bord de mer
Froid comme l'été (TV film)
Idol
Propustka
2001 Demain et tous les jours après (TV film)
Fantômes de Louba, Les
La Fille de son père
Veloma
2000 Harry to s vámi myslí dobře
Passionnément
Zajatkyně
1999 Le Bleu des villes
Le Plus beau pays du monde
Lila Lili
Možná
Venuše, salon krásy
Voyages
1998 Ici
1997 Artemisia
1996 Un samedi sur la terre
1995 Návod na nevěru
Soif d'en sortir (TV film)
1992 Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
Fille de l'air, La
Genoux cagneux, Les (TV film)
1991 Prý jsme manželé (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Půlnoční sirény (TV film)
1988 Black mic-mac 2
Prisonnières
1987 De guerre lasse
1986 Kolem půlnoci
Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1985 Pour quelques je t'aime de plus
1984 Quidam (TV film)
1983 Pablo est mort (TV film)
1982 Enigma
Ours en peluche, L' (TV film)
1980 Bande du Rex, La
Sladká cesta
1979 Studený bufet
Une femme dans la ville (TV film)
1978 Grands procès témoins de leur temps: Le pain et le vin, Les (TV film)
Jument vapeur, La
Připravte si kapesníky
1977 Pochoduj nebo zemři
1976 Andréa
Hôtel Baltimore (TV film)
Je t'aime moi non plus
Monsieur Albert
Osudové ženy
1973 Larme dans l'océan, Une
1972 Raboliot (TV film)
1971 Portrét Mariany
Tambour du Bief, Le (TV film)

TV seriály

2019 Family Business (TV seriál)
Terminus (E06)
Pastraweed (E05)
Plantade (E04)
další epizody (6)
2018 Dix pour cent (TV seriál)
ASK (S03E06)
Béatrice (S03E05)
Isabelle (S03E04)
další epizody (6)
2017 Dix pour cent (TV seriál)
Juliette (S02E06)
Guy (S02E05)
Isabelle (S02E04)
další epizody (6)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2015 Dix pour cent (TV seriál)
François (S01E06)
Julie et Joey (S01E05)
Audrey (S01E04)
další epizody (6)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2004 Montanové (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
Sans famille (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace