foto

Gwendoline Taylor

Biografie

Gwendoline Taylor je novozélandská herečka. Původně studovala postprodukci na South Seas Film & Television, kde jí ale kantoři řekli, že patří před kameru. Nedávno získala hlavní roli v nezávislém snímku SOMEONE TO CARRY ME. Poté získala roli Emily v novozélandské komedii SIONE'S 2: UNFINISHED BUSINESS, sequelu k populárnímu SIONE'S WEDDING. Také se objevila v novozélandské televizní sérii GO GIRLS.

Nyní se objeví v nadcházející nové sérii s názvem SPARTACUS: WAR OF DAMNED, kde ztvární postavu sladké a nevinné otrokyně Sibyl.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dáma v dodávce
2014 Someone to Carry Me
2012 Sione's 2: Unfinished Business
2008 Show of Hands

TV seriály

2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (9)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2009 Go Girls (TV seriál)