foto

Jean Hébey

  • nar. 29.8.1916
    Alžír, Alžírsko
  • zem. 31.10.1992 (76 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Le droit d'aimer
1971 Na stromě
Sapho ou La fureur d'aimer
1968 House of Cards
Tito muži rodiny
1967 Grand bidule, Le
1962 Nůž v ráně
1961 Alibi pour un meurtre
Máte ráda Brahmse?
1958 Asphalte
Madame et son auto
Suivez-moi jeune homme
1957 Oeil pour oeil
Que les hommes sont bêtes
1956 Les Duraton
Marie-Antoinette reine de France
Otec, matka, moje žena a já
1955 Chantage
Chiens perdus sans collier
Chyťte zloděje
Frou-Frou
La Rue des bouches peintes
Oasis
1954 Faites-moi confiance
Le grand jeu
Les Intrigantes
Pařížské předměstí
Poisson d'avril
1953 Compagnes de la nuit, Les
Témoin de minuit, Le
1951 Cap de l'espérance, Le
Chacun son tour
Nuits de Paris
Plus belle fille du monde, La
1950 La Petite chocolatière
Ma pomme
Manéže
Mon ami Sainfoin
Nous irons à Paris
Pas de week-end pour notre amour
Quai de Grenelle
Valse de Paris, La
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Manon
Une femme par jour
Valse brillante
1948 Zvonokosy
Émile l'Africain
Červené střevíčky
1947 Mariage de Ramuntcho, Le
Nábřeží zlatníků
Une nuit à Tabarin
1946 Affaire du collier de la reine, L'
1945 Invité de la onzième heure, L'
1940 Battement de coeur
Entraîneuse, L'
1939 Eusèbe député
1938 Historky Elysejských polí
1937 Homme de nulle part, L'
1936 Grands, Les
Un mauvais garçon
1935 Le bébé de l'escadron

TV seriály

1984 Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1956 Baratin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace