foto

Mathieu Carrière

  • nar. 2.8.1950 (68 let)
    Hannover, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Auferstehung (TV film)
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
Doppelter Einsatz - Wunder auf Bestellung (TV film)
2014 Auf das Leben!
Romeo and Juliet (TV film)
2013 Look 4 Them
2012 Nepohodlný svědek (TV film)
Slave
2010 Po čem muži touží (TV film)
Speciální léčba
Svatá země tyrolská
2009 Die Entbehrlichen
The Fakir of Venice
2007 Cerfs-volants, Les (TV film)
Du bist nicht allein
Les Murs porteurs
2006 Komisař Moulin: Poslední případ (TV film)
2005 Big Ben - Láska a utrpení (TV film)
Dáma s kaméliemi (TV film)
Pfarrer Braun - Adel vernichtet (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
2003 Luther
Pohádka mého života (TV film)
2002 High Speed
Joy-Rider
Na to se neumírá (TV film)
Svatba na venkově (TV film)
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
Regarde-moi
2000 Ternitz, Tennessee
1999 Männer aus zweiter Hand (TV film)
Spirála beznaděje (TV film)
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Elefante bianco, L' (TV film)
Far, El
Místo činu: Kolín - Manila (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
1997 Princezna a chuďas (TV film)
Rideau de feu (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Flotter Dreier, Ein (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Tatort - Bei Auftritt Mord (TV film)
1995 Alte Freunde küßt man nicht (TV film)
L'Amour conjugal
Tödliche Liebe
Velký oheň (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Coraggio di Anna, Il (TV film)
Dieu que les femmes sont amoureuses
Herz aus Stein (TV film)
Von Frau zu Frau: Die Sammlerin (TV film)
1992 Kryštof Kolumbus
Placer indescriptible, Un
Zeit danach, Die
Záblesk
1991 Cómo levantar 1000 kilos
Erfolg
Malina
Manila
1990 Magyar rekviem
Rock Hudson (TV film)
Rosamunde
Une fille d'Ève (TV film)
1989 Zugzwang
1988 Cérémonie d'amour
Kámen mudrců
Sanguines
Una ombra en el jardí
1987 Král valčíků
Mort aux ténors (TV film)
Slast ze zabíjení
Terminus
1986 Soldat Richter (TV film)
1985 Bras de fer
Flügel und Fesseln
Le Neveu de Beethoven
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Utajená láska
1984 Angelas krig
Chlapec ze zátoky
Le dernier civil (TV film)
Yerma
1983 Benvenuta
Flambovaná žena
L'ange foudroyé (TV film)
Wedle wyroków twoich...
1982 Pokušení (TV film)
Poutnice ze Sans-Souci
1981 Anima - Symphonie phantastique
Dantons Tod
Egon Schiele - Exzesse
Guerre des insectes, La (TV film)
Histoires extraordinaires: La chute de la maison Usher (TV film)
Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic
1980 Justocoeur
1979 Artiste, L'
Loď jménem Noc
Pitié dangereuse, Le (TV film)
Wege in der Nacht (TV film)
Úspěšný společník
Žena mezi psem a vlkem
1977 Bilitis
Indiens sont encore loin, Les
1976 Blondy
Hinrichtung, Die
Mladík a lev (TV film)
Policejní kolt vzor 357
Rána z milosti
Zerschossene Träume
1975 India Song
Isabelle devant le désir
Parapsycho - Spektrum der Angst
1974 Feinde fürs Leben (TV film)
La jeune fille assassinée
Tausend Francs Belohnung (TV film)
Tod in Astapowo (TV film)
1973 Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
Giordano Bruno
Není kouře bez ohně
1972 Barbe-bleue (TV film)
Modrovous
1971 Malpertuis
Muž s transplantovaným mozkem
Petit matin, Le
Schůzka v Bray
1970 Dům Boriů
Thomas Chatterton (divadelní záznam)
1969 Amore breve, L'
Stato d'assedio, Lo
1968 Gates to Paradise
1966 Mladý Törless
1964 Tonio Kröger

TV seriály

2015 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 4 (S03E04)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Der Wunderheiler (S03E07)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Ať žije sport (S03E06)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Odměna za zabití Kim Krügerové (S14E11)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Tre addii (TV seriál)
1998 Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Ohnivá poušť (TV seriál)
1996 Avvocato delle donne, L' (TV seriál)
Sandokan se vrací (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
Vysoká společnost (TV seriál)
1989 Promessi sposi, I (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
1982 Conrad Killian, le fou du désert (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)
1975 Met Dieric Bouts

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Zugzwang

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace