foto

Miklós László

  • nar. 5.5.1903
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.4.1973 (69 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Láska přes internet - divadelní hra
1987 Illatszertár (TV film)
1949 In the Good Old Summertime - divadelní hra
1937 Úrilány szobát keres

TV seriály

1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1940 Obchod za rohem - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky