foto

Miloslav Halík

  • nar. 4.2.1955 (65 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Maestro (TV film)
1989 Strašidlo cantervillské (TV film)
Vrať se do hrobu!

Režijní filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky

Herecká filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky
2014 Bony a klid 2
1990 Maestro (TV film)
1987 Bony a klid

TV seriály

2011 Znamení koně (TV seriál)
Chuchle (S01E13)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky