foto

Emile Levisetti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Léto na ostrově (TV film)

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
Scenic Route (S09E07)
2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Thy Soul Instructed (S03E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Cats, Ballet, Harvey Specter (S08E06)
2017 Wrecked (TV seriál)
Cruise-ifornication (S02E07)
2016 Mech-X4 (TV seriál)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A obraz obrazu (S02E07)
2014 V utajení (TV seriál)
Transport Is Arranged (S05E14)
Spit On A Stranger (S05E09)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Crackity Jones (S04E07)
2012 V utajení (TV seriál)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt v záři reflektorů (S07E12)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S03E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nohy na mělčině (S06E17)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Důkaz v pudinku (S05E12)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace