foto

Henrik Norlén

  • nar. 2.9.1970 (48 let)
    Karlstad, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Slunovrat
2018 Innan vintern kommer
2016 Maria Wern - Smutsiga avsikter
2015 Johan Falk: Lockdown
Johan Falk: Ur askan i elden
Moje malá sestra
Pozdravy ze severu
2014 Vi måste prata
2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
Hotel
Třídní sraz
2012 Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Spelets regler
2011 Juni
Stockholm East
Tenkrát na Phuketu
Za hranicemi
2010 Du Sköna
Olycksfågeln (TV film)
2009 Crushed
Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser
Johan Falk: Leo Gaut
Johan Falk: National Target
Johan Falk: Operation Näktergal
Johan Falk: Vapenbröder
2007 August (TV film)
2006 Cuppen (TV film)
Východisko

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Tjockare än vatten (TV seriál)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Wallander (TV seriál)
Saknaden (S03E04)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
2011 Stockholm - Båstad (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace