foto

Bernard Yerlès

  • nar. 1961
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le secret de l'abbaye (TV film)
2016 Les Liens du cœur (TV film)
Pacte Sacré (TV film)
2014 Au nom des fils (TV film)
Le Casse des casses
2013 Malevil (TV film)
2012 Moje dvě lásky (TV film)
Nos plus belles vacances
2010 Mademoiselle Drot (TV film)
2009 Attendant que la pluie cesse, En
2008 Une Ombre derrière la porte (TV film)
2007 Adriana a já (TV film)
Le fantôme de mon ex (TV film)
Le fantôme du lac (TV film)
2005 Lucas Ferré: Le plaisir du mal (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
Robinsonnes, Les (TV film)
2003 Capitaine Lawrence (TV film)
Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Letní romance (TV film)
Tvoje ruce na mé půlce
Vražedné prázdniny (TV film)
2002 Troisième oeil, Le
Y a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
2001 Bosna Airlines, vol 8487 en provenance de Saravejo
Duettistes: Jeunes proies, Les (TV film)
Enfant de la nuit, L' (TV film)
Les duettistes: Le môme (TV film)
Y'a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
2000 Double vie de Jeanne, La (TV film)
Kráva a prezident
Toute la ville en parle (TV film)
1999 Ange tombé du ciel, L' (TV film)
Duettistes: Lisa et Simon, Les (TV film)
Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Fleurs de sel (TV film)
1997 Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
Petite menteuse (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Am seidenen Faden (TV film)
1996 Pédiatres, Les
Secret d'Iris, Le (TV film)
1995 Fils de flic (TV film)
Hospoda Jamajka (TV film)
Le fils de Paul (TV film)
Les Apprentis
Nebezpečná žena (TV film)
1994 Elles ne pensent qu'à ça !
1992 Promiň, Kupide
1991 Toto hrdina
1983 Les années 80

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Nadia (S03E05)
2018 Alexandra Ehle (TV seriál)
2017 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
Komisařka Florence (TV seriál)
Le Pacte (S02E02)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
2015 Station Horizon (TV seriál)
Ausgepumpt (E07)
Im Namen des Sohnes (E06)
Nenn mich Charles (E05)
další epizody (7)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
Tort ou à raison, A (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
Rose a Val (TV seriál)
2001 Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
1998 Pédiatres, Les (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Daleká Indočína (TV seriál)
1995 Sandra, princezna rebelka (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky