foto

John Wyndham

  • nar. 10.7.1903
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.3.1969 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Chocky - kniha
1995 Městečko prokletých - kniha
1971 Quest for Love - kniha
1964 Městečko prokletých II - kniha
1962 Den Triffidů - kniha
1960 Městečko prokletých - kniha

TV seriály

2009 Den trifidů (TV seriál) - kniha
1984 Čoky (TV seriál) - kniha
1981 The Day of the Triffids (TV seriál) - kniha
1962 Out of This World (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

TV seriály

1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace