foto

Peter Brajerčík

  • nar. Kolinovce, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kto je ďalší?
2015 LENI (divadelní záznam)
2013 Teatro (studentský film)
2012 Attonitas
2009 Tango s komármi

TV seriály

2016 Kávomat - Miestny úrad Hodrušany (TV seriál)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2010 Sekerovci (TV seriál)

Videa (2)

  • Video © Motte Film
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:SLK
    Rozhovor 3 - Peter Brajerčík (herec)
    02:20
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: