foto

Tom Bresnahan

  • nar. 3.10.1965 (53 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Charlotta-TS
2007 Království
Vánoční přání (TV film)
2006 Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
2004 How Did It Feel?
2003 They Call Him Sasquatch
1998 Mixed Blessings
1997 Absolute Force
Komando totálního nasazení
1996 Nebezpečná aféra (TV film)
Pier 66 (TV film)
1995 Headless Body in Topless Bar
Násilník
OP Center (TV film)
1994 Upstairs Neighbour, The
1991 Diplomatická imunita
Lyžařská škola
1990 Zrcadlo, pověz mi...
1989 Prime Suspect
1988 The Brain
Twice Dead
1987 In the Mood
1986 Atomové gymnázium

TV seriály

2008 Private Practice (TV seriál)
Tempting Faith (S02E07)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Tři generace stačí (S01E08)
2002 JAG (TV seriál)
Když se lano přetrhne (S08E09)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
You Can't Go Home Again (S01E05)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Round Table, The (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Earth Star Voyager (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
You Oughta Be in Prison (S02E09)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jak připravit profesora o hlavu (S02E08)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace