foto

Jean-Pierre Zola

  • nar. 5.2.1916
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.1.1979 (62 let)
    Maisons-Laffitte, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Main coupée, La (TV film)
Téměř dokonalá aféra
1978 Ve státním zájmu
1977 Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 La Grande Récré
Timon von Athen (TV film)
Valentinova milostná výchova
1975 Akce Lady Marlène
Francouzská spojka 2
Návrat sedmé roty
1974 Letzte Schrei, Der
Rodinný portrét
1973 La geisha parisienne
Lieber reich - aber glücklich (TV film)
Oh Jonathan, oh Jonathan!
Životní šance
1972 Hexen geschändet und zu Tode gequält
1971 Nackte Gräfin, Die
1970 Atlantský val
Cinquante briques pour Jo
Darling Lili
Věci života
1969 Der Vetter Basilio (TV film)
Hibernatus
Sicilský klan
Tři muži na jednom koni
Verraten und verkauft (TV film)
1968 Jako blázen
Koenigsmark (TV film)
1967 Arrriva Dorellik
Cizinec
Vražedné šampaňské
1966 Et la femme créa l'amour
Hoří v Paříži?
Kriminalmuseum - Der Barockengel (TV film)
Königliches Abenteuer (TV film)
Liebenden von Florenz, Die (TV film)
Palpitations (TV film)
Trojitý kříž
1965 Co je nového, kočičko?
Mademoiselle Löwenzorn (TV film)
1964 Les Gorilles
Tintin et les oranges bleues
Trafics dans l'ombre
Vlak
1963 Bilderkomödie (TV film)
Ctihodný Stanislav
Du mouron pour les petits oiseaux
Karamboly
La Cuisine au beurre
Les Vierges
Love Is a Ball
Melodie podzemí
Strip-tease
1962 Carillons sans joie
Culottes rouges, Les
1961 Pavé de Paris, Le
Všechno zlato světa
1960 Au voleur!
Callaghan remet ça
Chatte sort ses griffes, La
La Main chaude
Prisonniers de la brousse
Saint mène la danse, Le
Septième jour de Saint-Malo, Le
Velký risk
Vosí hnízdo
Ça va être ta fête
1959 Babeta jde do války
Nebezpečné známosti
1958 Kristýna
Můj strýček

TV seriály

1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Derrick (TV seriál)
Angst (E18)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
La ligne de démarcation (TV seriál)
1972 Job nach Noten (TV seriál)
Rabe, Pilz & dreizehn Stühle (TV seriál)
Suchen Sie Dr. Suk (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
Üb' immer Treu nach Möglichkeit (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Harry's Girls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky