foto

Luciano Pigozzi

  • nar. 10.1.1927 (91 let)
    Novellara, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Nato per combattere
Vetřelec z hlubin
1988 Robotická válka
Trappola diabolica
Zombi 3
1987 Double Target
Strike Commando
1986 Bianco Apache
Cobra Mission
1985 Dobyvatelé džungle
Komando Leopard
1984 Divoké kachny
1983 Exterminátoři v roce 3000
Jeden proti celému impériu
Temná moc slunečního boha
Tornado
1982 Cacciatori del cobra d'oro, I
Fuga dall'archipelago maledetto
1981 Notturno con grida
1980 Femmine infernali
Lovci apokalypsy
1979 Porci con la P.38
1978 Ciudad maldita, La
1977 Casa privata per le SS
Ritornano quelli della calibro 38
1976 Avventure e gli amori di Scaramouche, Le
Liebes Lager
Puttana galera - colpo grosso al penitenziario
Roma a mano armata
Sfida sul fondo
Sorbole... che romagnola!
1975 Bolognese, La
Giustiziere sfida la citta, Il
Lupo dei mari, Il
Malocchio
Sanguisuga conduce la danza, La
Sergente Rompiglioni diventa... caporale
1974 Bacio di una morta, Il
Moglie giovane, La
Poslední dny Mussoliniho
Sette magnifici cornuti, I
1973 Les diablesses
Ming, ragazzi!
Můj bratr Anastasia
1972 I 2 gattoni a nove code... e mezza, ad Amsterdam
Krvavý Baron
Podsvětí
To zvládnem, amigo
Tutti i colori del buio
1971 Cena smrti
Chiamavano King, Lo
Diavolo a sette facce, Il
Due della formula uno alla corsa più pazza pazza del mondo, I
Ivanhoe
Kill!
Mrtví jezdci
Perché quelle strane gocce di sangue sul corpo di Jennifer?
Pomsta Černého korzára
Trastevere
Uomo più velenoso del cobra, L'
1970 Appuntamento col disonore
E Dio disse a Caino
Il rosso segno della follia
Inafferrabile invincibile Mr. Invisibile, L'
Rošťák
Sartana nella valle degli avvoltoi
Scacco alla mafia
1969 Cinque figli di cane
Contronatura
Sabata
Vigliacchi non pregano, I
1968 Joko invoca Dio... e muori
Llaman de Jamaica, Mr. Ward
Nude... si muore
1967 Caccia ai violenti
Colpo doppio del camaleonte d'oro
Colpo maestro al servizio di Sua Maestà britannica
Devilman Story
Geheimnisse in goldenen Nylons
Morte non conta i dollari, La
1966 Agente Logan - missione Ypotron
Ray Master l'inafferrabile
Spia che viene dal mare, La
Spie contro il mondo
Téměř dokonalý zločin
Un brivido sulla pelle
1965 5 tombe per un medium
Agente 077 dall'oriente con furore
Berlino - Appuntamento per le spie
Libido
Spie uccidono a Beirut, Le
Válka po italsku
1964 Il castello dei morti vivi
Jena di Londra, La
Šest žen pro vraha
1963 La frusta e il corpo
1962 Monaca di Monza, La
1961 Conquistatore di Corinto, Il
Incensurati, Gli
Lycanthropus
1960 Horalka
1959 Generál della Rovere
1956 Střecha
1954 Scuola elementare

TV seriály

1978 Return of the Saint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace