foto

Emilia Schüle

  • nar. 28.11.1992 (28 let)
    Blagověščensk, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hello Again - Ein Tag für immer
Narziss und Goldmund
Wunderschön
2019 Prof. Wall im Bordell (TV film)
Továrna na sny
2018 Axel, der Held
2017 Bezbožní
High Society
Můj bratr Simpel
Tenkrát v zemi indiánů
2016 Na rovinu (TV film)
Unsere Zeit ist jetzt
Zelená jako smaragd
2015 Boy 7
Gangy Berlína (TV film)
LenaLove
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2014 Besser als nix
Otcem na poslední chvíli
2013 In einem wilden Land (TV film)
Černá díra (TV film)
2012 Každý dělá, co umí
Nemez
Unter Frauen
2011 Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Nezvěstná (TV film)
2010 Freche Mädchen 2
Popelka (TV film)
Studentka ro(c)ku
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Gangs - Wo stehst du, wenn's drauf ankommt?
Lucky Fritz
Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
2008 Bratříček a sestřička (TV film)
Freche Mädchen
2007 Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
Manatu: Zachrání tě jen pravda (TV film)
2006 Nichts weiter als

TV seriály

2021 Ku'damm 63 (TV seriál)
2020 Místo činu (TV seriál)
National feminin (S51E16)
2019 Treadstone (TV seriál)
The Cicada Covenant (E10)
The Seoul Asylum (E09)
The Paradox Andropov (E07)
další epizody (8)
2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Berlínská mise (TV seriál)
Dějiny píšou vítězové (S02E09)
Atentát (S02E08)
Svět není černobílý (S02E07)
další epizody (8)
2016 Tančírna na hlavní třídě ’56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Add a Friend (TV seriál)
Neues Leben, neues Glück (S03E10)
Stein, für Stein, für Stein (S03E09)
Turm der Liebe (S03E08)
další epizody (9)
2013 Add a Friend (TV seriál)
Gute Reise (S02E10)
Der Franky (S02E07)
Ich will frei sein! Ich widerstehe! (S02E06)
další epizody (8)
Poslední polda (TV seriál)
Planoucí láska (S04E06)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Kennen Sie diese Frau? (S01E10)
Vollidiot schreibt man mit zwei l (S01E09)
All in (S01E08)
další epizody (10)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Reifeprüfung (S01E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
In Vino Veritas (S03E19)
Místo činu (TV seriál)
Zlatý náramek (S43E33)
Holky na odpis (S43E32)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Quiz ohne Grenzen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce