foto

Danielle Steel

  • nar. 14.8.1947 (72 let)
    New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • - Danielle Steelová je člověk velmi literárně činný. Často má rozpracovány i tři romány najednou. Psaní se věnuje skutečně intenzívně, mnohdy až 18 hodin denně.

    I přes moderní technický pokrok ke svému psaní stále používá starý psací stroj Olympia z roku 1946. (hotentot)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí - kniha
1996 Prsten (TV film) - kniha
Příběh jednoho života (TV film) - kniha
Střípky vzpomínek (TV film) - kniha
1995 Danielle Steel: Moji synové (TV film) - kniha
Dvojí tvář požehnání (TV film) - kniha
Není větší lásky (TV film) - kniha
Zoja (TV film) - kniha
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film) - kniha
Jednou za život (TV film) - kniha
Rodinné album (TV film) - kniha
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film) - kniha
Danielle Steel: Hvězda (TV film) - kniha
Vzkaz z Vietnamu (TV film) - kniha
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film) - kniha
Klenoty (TV film) - kniha
1991 Danielle Steel: Táta (TV film) - kniha
Osudy (TV film) - kniha
Palomino (TV film) - kniha
1990 Cena štěstí (TV film) - kniha
Kaleidoskop (TV film) - kniha
1983 Dokud nás smrt nerozdělí - kniha

TV seriály

1986 Crossings (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1991 Osudy (TV film)

Host

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace