foto

Jeffrey Fine

  • nar. Charlottesville, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Cherry
1996 No Easy Way
1992 Sandman

TV seriály

2005 Psychic Witness (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)

Dokumentární

2005 Strašení (TV seriál)
2002 A Haunting in Georgia (TV film)
1998 Případy FBI (TV seriál)
1996 New Detectives: Case Studies in Forensic Science, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Cherry

Producentská filmografie

Filmy

2017 Art Show Bingo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky