foto

René Génin

  • nar. 25.1.1890
    Aix-en-Provence, Francie
  • zem. 24.10.1967 (77 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Misère et la gloire, La (TV film)
Prachy a smůla
1963 Judex
1962 La Chambre ardente
Mon oncle du Texas
Zlatý salamandr
1960 Cocagne
Crésus
Oči bez tváře
Velký risk
1958 Désir mène les hommes, Le
Uriel (TV film)
Zákon je zákon
1956 Paříž, hotel Palace
Si Paris nous était conté
1955 Casse-cou Mademoiselle
Dossier noir, Le
1954 Beránek s pěti nohama
Cadet Rousselle
1953 La route Napoléon
Quand te tues-tu?
1952 Brelan d'as
Fruit défendu, Le
Le Boulanger de Valorgue
Le Secret d'une mère
Okamžik pravdy
1951 Aiguille rouge, L'
Juliette ou La clef des songes
Le Garçon sauvage
Le clochard milliardaire
Milenci z mrtvého ramene
Monsieur Octave
Piédalu à Paris
Sous le ciel de Paris
Table-aux-Crevés, La
Tu m'as sauvé la vie
1950 Amour et compagnie
Atomique Monsieur Placido, L'
Dieu a besoin des hommes
Le Trésor de Cantenac
1949 Ferme des septs péchés, La
Inconnu d'un soir, L'
Milenci z Verony
Tête blonde
Vagabonds du rêve, Les
1948 Dieux du dimanche, Les
Fiacre N. 13, Il
Passagère, La
1947 Beau voyage, Le
Gosses mènent l'enquête, Les
Les Amants du pont Saint-Jean
Maison sous la mer, La
Village perdu, Le
1946 Dernier sou, Le
Jericho
Le Bateau à soupe
Rose de la mer, la
1945 Caves du 'Majestic', Les
Invité de la onzième heure, L'
Paméla
Postrach biletářů
Slavičí klec
1944 Collection Ménard, La
Na rohu vás čeká dobrodružství
Pierre et Jean
Voyageur sans bagages, Le
1943 Ademai, počestný bandita
Bonne étoile, La
Chèvre d'or, La
Homme de Londres, L'
Mon amour est près de toi
Tvrdohlavci
Věčný nepřítel
À la belle frégate
1942 Fièvres
Journal tombe à cinq heures, Le
Loi du printemps, La
Mademoiselle Swing
Moussaillon, Le
Patricia
Vrah bydlí v čísle 21
1941 Fromont jeune et Risler aîné
Valet maître, Le
1940 Entraîneuse, L'
Homme qui cherche la vérité, L'
Komedie štěstí
Pour le maillot jaune
Sur le plancher des vaches
1939 Charrette fantôme, La
Den začíná
Dernière jeunesse
Fric-Frac
Jeunes filles en détresse
Raphaël le tatoué
Ultima giovinezza
1938 Ernest le rebelle
Mon oncle et mon curé
Nuits de princes
Nábřeží mlh
Orage
Paradis de Satan, Le
Ramuntcho
Sommes-nous défendus?
Toulavý národ
Ztracenci ze Saint-Agil
1937 Choc en retour, Le
Danseuse rouge, La
Drôle de drame ou L'étrange aventure de Docteur Molyneux
François Premier
Gribouille
Homme de nulle part, L'
Innocent, L'
Její první ples
Nuits de feu
Vous n'avez rien à déclarer?
1936 27 Rue de la Paix
Haut comme trois pommes
Jenny
Jumeaux de Brighton, Les
Les Croquignolle
Na dně
Vertige, Le
Zločin pana Langa
1935 Ferdinand le noceur
Jim la houlette
Les gaîtés de la finance
1934 Auberge du Petit-Dragon, L'
Cavalier Lafleur, Le
Petit trou pas cher, Un
1933 Fusée, La
1931 L'amour à l'américaine

TV seriály

1965 Frédéric le gardian (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace