foto

Alexia Barlier

  • nar. Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Imposture (TV film)
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
Tout schuss
2014 A.D.N. L'Ame de la Terre
Případ SK1
Tu veux... ou tu veux pas?
2013 Indigo
2012 Upřímná přátelství
2010 Bouře (TV film)
2008 Fast track: no limits
2007 Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Ambiciózní
2004 Zmije v hrsti
2002 24 hodin ze života jedné ženy

TV seriály

2018 Noces Rouges (TV seriál)
2017 La Forêt (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Loin des yeux (S04E05)
Dernière danse (S04E04)
Asphyxie (S04E03)
další epizody (4)
2015 Nina (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
další epizody (10)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Artifices (S02E06)
Samaël (S02E05)
Dans la peau (S02E04)
další epizody (6)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Tête-à-tête avec la mort (S01E06)
Le Petit Chaperon rouge (S01E05)
Rencontres assassines (S01E04)
další epizody (6)
La croisière (TV seriál)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
2010 Kali (TV seriál)
Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Fanatique (S03E05)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace