foto

Alexia Barlier

  • nar. Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Imposture (TV film)
2016 Tout schuss
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2014 A.D.N. L'Ame de la Terre
Případ SK1
Tu veux... ou tu veux pas?
2013 Indigo
2012 Upřímná přátelství
2010 Bouře (TV film)
2008 Fast track: no limits
2007 Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Ambiciózní
2004 Zmije v hrsti
2002 24 hodin ze života jedné ženy

TV seriály

2017 La Forêt (TV seriál)
2015 Nina (TV seriál)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
La croisière (TV seriál)
2010 Kali (TV seriál)
Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Vénus & Apollon (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace