foto

John Enbom

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Party Down
2011 Dobrý doktor
1998 Starstruck
1995 Low Life, The

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Dot Zom (S05E04)
2017 iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Some Like It Hot Mess (S03E06)
2016 iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
2015 Forever (TV seriál)
Social Engineering (E17)
2014 Mixology (TV seriál)
Fab & Jessica & Dominic (E05)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
Party Down Company Picnic (S02E07)
další epizody (8)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Oslava Rickyho Sarguleshe (S01E08)
Teambuilding firmy Brandix (S01E07)
Sladkých šestnáct Taylor Stiltskinové (S01E06)
další epizody (7)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Rodina Fieldsova (S02E12)
Heavy Metal (S01E04)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
Papá Hamingway (S03E15)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
další epizody (5)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
Pro lásku k fotbalu (S03E03)
Mimo záznam (S02E22)
další epizody (6)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
Zrádce (S02E06)
Podvody jenom podvody (S02E03)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Starstruck

TV seriály

2015 Sirens (TV seriál)
Charbroiled (S02E09)
Let Pythons Be Pythons (S02E07)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Mlýnek na maso

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
Vickův čip (S01E08)
Ruka z krajních mezí (S01E07)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky