foto

Felix Herngren

  • nar. 4.2.1967 (51 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2006 Varannan vecka
1999 Vuxna människor

TV seriály

2018 Andra Åket (TV seriál)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Enkelstöten (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Torpederna (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Solsidan (TV seriál)
En miljardär flyttar till Solsidan (S02E02)
Frieri (S02E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Åldersnoja (S01E06)
Är jag pappa till barnet? (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gordon a Paddy
Solsidan
2006 Varannan vecka
2000 Nahý
1999 Vuxna människor
1997 Adam a Eva
1995 Bert - den siste oskulden

TV seriály

2015 Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2013 Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)
2007 Hjälp! (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2014 CJDG - En film om Carl Johan De Geer

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (TV seriál)
Bonne Année (S01E06)
Les Boules (S01E05)
Peut Mieux Faire (S01E04)
2015 Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2013 Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace