foto

Felix Herngren

  • nar. 4.2.1967 (53 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2006 Varannan vecka
1999 Vuxna människor

TV seriály

2019 Andra Åket (TV seriál)
Full i Stockholm (S02E08)
Rätt person på jobbet (S02E07)
A Bigger Person (S02E06)
další epizody (8)
Enkelstöten (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Lojalitet (S02E02)
Bröllopsbekymmer (S02E01)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2011 Solsidan (TV seriál)
En miljardär flyttar till Solsidan (S02E02)
Frieri (S02E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Åldersnoja (S01E06)
Är jag pappa till barnet? (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gordon a Paddy
Solsidan
2006 Varannan vecka
2000 Nahý
1999 Vuxna människor
1997 Adam a Eva
1995 Bert - den siste oskulden

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
Hemkomsten (S03E05)
další epizody (6)
Solsidan (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (10)
2017 Småstaden (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2013 Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)
2007 Hjälp! (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2014 CJDG - En film om Carl Johan De Geer

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Vuxna människor

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
Solsidan (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (10)
2018 Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (TV seriál)
Bonne Année (E06)
Les Boules (E05)
Peut Mieux Faire (E04)
Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2013 Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (9)

Host

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce