foto

Felix Herngren

  • nar. 4.2.1967 (51 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2006 Varannan vecka
1999 Vuxna människor

TV seriály

2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Enkelstöten (TV seriál)
2014 Torpederna (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Solsidan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gordon a Paddy
Solsidan
2006 Varannan vecka
2000 Nahý
1999 Vuxna människor
1997 Adam a Eva
1995 Bert - den siste oskulden

TV seriály

2010 Solsidan (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2014 CJDG - En film om Carl Johan De Geer

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace