foto

Jessica Raine

  • nar. 1982

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • - Krátce poté, co herečka ztvárnila postavu Emmy Graylingové v epizodě "Hide" seriálu Pán času (od r. 2005), zahrála si jednu z hlavních rolí i ve filmu natočeném k padesátému výročí zmíněného seriálu Adventure in Space and time (2013).  (Ištván87)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Carmilla
2018 Benjamin
2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Žena v černém
2010 Robin Hood

TV seriály

2019 Baptiste (TV seriál)
Into the Sand (E06)
Lucy (E05)
Vertrouwen (E04)
další epizody (5)
2018 Informer (TV seriál)
The Masterplan (E06)
November Has Come (E05)
Ruby Tuesday (E04)
další epizody (6)
Patrick Melrose (TV seriál)
Nakonec (E05)
Mateřské mléko (E04)
Jistá naděje (E03)
další epizody (5)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
The Devil of Christmas (S03E01)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
N or M?: Part 3 (E06)
N or M?: Part 2 (E05)
N or M?: Part 1 (E04)
další epizody (6)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Nepříjemnosti (E05)
Ďábelská slina (E04)
další epizody (6)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
Schovávaná (S07E10)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace