foto

Helen George

  • nar. 19.6.1984 (36 let)
    Winchester, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nativity Rocks!
2015 The Monster
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Scar Tissue
2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2011 7lives
Tři mušketýři

TV seriály

2020 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S09E01)
2019 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S07E08)
Epizoda 5 (S07E05)
Epizoda 4 (S07E04)
další epizody (6)
2017 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 6 (S06E06)
další epizody (6)
Červený trpaslík (TV seriál)
M-Corp (S12E05)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2018 Pocta Alžbětě II. (koncert)
2011 Temné události (TV seriál)

Divadelní záznam

1961 Der Prozeß (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky