foto

Jiří Šámal

  • nar. 14.10.1934 (84 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1984 Cesta kolem mé hlavy
Kukačka v temném lese
1983 Kluk za dvě pětky
1982 Třetí princ
1981 Ta chvíle, ten okamžik
1980 Muž přes palubu
1979 Božská Ema
Žena pro tři muže
1978 Řemen (TV film)
1977 Káťa Kabanová (TV film)
1976 Parta hic
1975 Plavení hříbat
1974 Muž z Londýna
1972 Jsem přece šofér..! (TV film)
1971 Babička
Touha Sherlocka Holmese
1969 Barometr (TV film)
Hrozné děti (TV film)
Jak se dělá divadlo (TV film)
1968 Pasťák
Čest a sláva
1967 Stud
Útěk
1963 Handlíři
Tak blízko u nebe
1962 Chlapec a srna
Zámek pro Barborku
1961 Červnové dny
1960 Sedmý kontinent
Sousto (studentský film)
1959 Návštěva (studentský film)
1958 Pohádka o kouzelné píšťalce (studentský film)

TV seriály

1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)
Zuzka (E05)
Maruška (E04)
další epizody (6)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (13)
1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
Helga (E03)
Andy (E02)
další epizody (4)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
Příběh z dovolené (E09)
Pan rada v Paříži (E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2001 a nezůstali sami (TV film)
1958 Horečka (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace