foto

Louis Arbessier

  • nar. 9.4.1907
    Vienne, Francie
  • zem. 23.3.1998 (90 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Mesrine
1980 Oeuf, L' (TV film)
À une voix près... ou La naissance de la IIIe république (TV film)
1978 Bonnes âmes, Les (TV film)
1977 Lorenzaccio (TV film)
1976 La poudre aux yeux (TV film)
1974 La jeune fille assassinée
1972 Michetonneuse, La
Station Champbaudet, La (TV film)
1971 Donogoo (TV film)
Operation Walküre (TV film)
Part des lions, La
Sapho ou La fureur d'aimer
Visite de la vieille dame, La (TV film)
1969 Du blé en liasses
Ve znamení býka
1968 Paša
Turcaret (TV film)
1966 Avec la peau des autres
Caméra explore le temps: Les Cathares, La (TV film)
1965 Dirty Game, The
Hrom do toho
La caméra explore le temps: L'affaire Ledru (TV film)
1964 Caméra explore le temps: La terreur et la vertu: Robespierre, La (TV film)
Corde au cou, La
Tajný policista
1963 Caméra explore le temps: Le procès de Charles 1er, La (TV film)
Ctihodný Stanislav
Le Chemin de Damas (TV film)
1962 Caméra explore le temps: L'affaire du collier de la reine, La (TV film)
La caméra explore le temps: Crime sous Louis-Philippe (TV film)
1961 Deux orphelines, Les (TV film)
La caméra explore le temps: Les templiers (TV film)
Les Lions sont lâchés
Président, Le
Quitte pour la peur (TV film)
Ve službách krále
1960 Kapitán
Pravda
Vosí hnízdo
1959 Fric, Le
Gars d'Anvers, Le
Y'en a marre
1958 Bídníci
Caméra explore le temps: L'exécution du duc d'Enghien, La (TV film)
Caméra explore le temps: La mort de Marie-Antoinette, La (TV film)
Les Violents
Láska bez předsudků
Prisons de femmes
Échec au porteur
1957 Action immédiate
Caméra explore le temps: Le sacrifice de Madame de Lavalette, La (TV film)
Caméra explore le temps: Marie Walewska, La (TV film)
Les Louves
1956 Michal Strogov
Si Paris nous était conté
1955 Napoléon
Série noire
1954 Cadet Rousselle
La Reine Margot
La belle Otéro
Si Versailles m'était conté
1953 Mandat d'amener
Tři mušketýři
1952 Plus heureux des hommes, Le
Violetas imperiales
Všichni jsme vrahové
1950 Le malade imaginaire (TV film)
1949 Soif des hommes, La
1948 Paysans noirs
Suzanne et ses brigands
1947 La Télévision, oeil de demain
1945 L'Ennemi secret
1942 Petits riens, Les

TV seriály

1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1985 Spartakus a podmořské slunce (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1975 Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
1973 Les coqs de minuit (TV seriál)
Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
Poker d'As (TV seriál)
Un homme, une ville (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
François Gaillard (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Paní z Monsoreau (TV seriál)
1968 Záznamy agentury O (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Illusions perdues (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace