foto

Michelle Ashford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Rope and a Prayer, A (TV film)
Untitled Miami Project (TV film)
1999 ATF (TV film) - původní scénář
1995 Kansas (TV film)

TV seriály

2019 Lewis and Clark (TV seriál)
2016 Mystérium sexu (TV seriál)
K mojí duši most (S04E07)
Jenom rodina (S04E06)
Volný pád (S04E01)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Večírek ve čtyřech (S03E11)
Jako v zrcadle, zastřeně (S03E10)
další epizody (12)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Revoluce se vysílat nebude (S02E12)
Show za všechny prachy (S02E11)
Tam dole (S02E10)
další epizody (12)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Falická vítězství (S01E11)
Důsledky (S01E10)
další epizody (12)
2010 The Pacific (TV seriál)
Iwo Jima (E08)
Melbourne (E03)
2008 John Adams (TV seriál)
Suburban Shootout (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál) - původní scénář
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Lost Child (S01E18)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
The Squeeze (S01E03)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Lewis and Clark (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace