foto

Lulu Wang

  • nar. 25.2.1983 (37 let)
    Peking, Čína

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Sundance FF

  • 2019 -Malá lež (Velká cena poroty za nejlepší hraný film)

Florida Film Critics Circle Awards

  • 2019 -Malá lež (Nejlepší zahraniční film)
  • 2019 -Malá lež (Nejlepší původní scénář)
  • 2019 - (Výjimečný filmový úspěch)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Malá lež
2015 Touch
2014 Posthumous
2007 Can-Can
2005 Pisces

Dokumentární

2006 Fishing the Gulf

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Malá lež
2015 Touch
2014 Posthumous
2007 Can-Can
2005 Pisces

Producentská filmografie

Filmy

2007 Can-Can
2005 Pisces

Host

TV pořady

2020 77th Golden Globe Awards (TV pořad)
2010 Reyers laat (TV pořad)