foto

Matthias Matschke

  • nar. 17.10.1968 (51 let)
    Marburg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kranke Geschäfte (TV film)
Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
Polizeiruf 110 - Zehn Rosen (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Polizeiruf 110 - Crash (TV film)
Polizeiruf 110 - Starke Schultern (TV film)
Südstadt (TV film)
2017 Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Endstation (TV film)
Tatort – Der treue Roy (TV film)
2015 Der Fall Barschel (TV film)
Der verlorene Bruder (TV film)
Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Zmizelá a obviněná (TV film)
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
Grandhotel Budapešť
Töchter
2013 Totenengel (TV film)
2012 Vatertage - Opa über Nacht
2011 Resturlaub
2010 Boxhagener Platz
Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Die Zwei Leben des Daniel Shore
Justiční omyl (TV film)
Mensch Kotschie
Místo činu: Kolín - Krkavčí srdce (TV film)
2008 Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Popelkou na jednu noc (TV film)
Torpedo
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Eine gute Mutter (TV film)
Meine schöne Bescherung
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Ten den přijde (TV film)
Úplný idiot
2006 Vier Töchter
2005 Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
2003 Die Frau des Architekten (TV film)
Hamlet_X
Soloalbum
Wolfsburg
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
2001 Zúčtování s minulostí
2000 LiebesLuder
1999 Eastie Boys
Schmutzige Hände (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
Mord im Hotel (S01E03)
Die Abrechnung (S01E02)
další epizody (4)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
Bis zum Anschlag (E03)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Das dritte Mädchen (E01)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Prager Frühling (E54)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
Das ersetzte Kind (E12)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
další epizody (13)
Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2009 heute-show (TV pořad)
2002 Ladykracher (TV pořad)
1996 Die Wochenshow (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky