foto

Serge Gisquière

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hôtel Normandy
2010 Libre échange
2007 Krevní pouto (TV film)
2000 Petite copine

TV seriály

2019 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
A livre ouvert (S20E15)
Coupez (S20E14)
Tel le Phoenix (S20E13)
další epizody (15)
2018 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Hésitations dangereuses (S19E28)
Multiples inquiétudes (S19E27)
Emprises et méprises (S19E26)
další epizody (54)
2017 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
L'étau se resserre (S16E06)
Pris au piège (S16E04)
Arrivées et départs (S16E03)
další epizody (31)
2016 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Armes, larmes et alarmes (S14E26)
Danger de mort (S14E25)
Sur deux tableaux (S14E24)
další epizody (78)
2015 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Les fils du destin (S11E26)
Retours difficiles (S11E25)
Démasqué ! (S11E24)
další epizody (80)
2014 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Faux semblants (S08E26)
Conspiration (S08E25)
Paire de pères (S08E24)
další epizody (79)
2013 Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Nouvelle vie (S05E12)
Bouleversements (S05E11)
L'homme et l'enfant (S05E08)
další epizody (26)
2012 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Mariages (S03E26)
Nouveau départ (S03E24)
Le tout pour le tour (S03E23)
další epizody (9)
Enquêtes réservées (TV seriál)
L'Amour à mort (S05E06)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Connexion dangereuse (S02E05)
2006 Homicides (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Hep Taxi! (TV seriál)
2001 Groupe, Le (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Libre échange

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky