foto

Anton Pavlovič Čechov

  • nar. 29.1.1860
    Taganrog, Ruské impérium
  • zem. 15.6.1904 (44 let)
    Badenweiler, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Puť na ostrov katoržnych - kniha
2017 Ametniku surm (studentský film) - povídka
2016 Razvod - kniha
2015 Le journal d'un vieil homme - povídka
Platonow (TV film) - kniha
2014 Ottaal - povídka
The Disinherited - kniha
Trece şi prin perete - povídka
2010 Ivanov - kniha
Višňový sad (divadelní záznam) - kniha
2009 Pavilon č. 6 - povídka
2006 Kolme suudelmaa (TV film) - kniha
2005 Svaďba, svaďba, svaďba (divadelní záznam) - povídka
Čajka - kniha
2004 La petición de mano - kniha
2003 Tisíc a jedna vášeň (divadelní záznam) - kniha
2001 Prokletý láskou - povídka
1999 Agáta - povídka
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film) - kniha
1996 Jubileum (TV film) - povídka
Spát a spát - povídka
1995 Námluvy (TV film) - povídka
1994 Kaštanka - kniha
1993 Čierny mních (TV film) - povídka
1992 Milostivyje gosudari (TV film) - povídka
Oneskorené kvety (TV film) - povídka
Pavilón číslo 6 (TV film) - povídka
1990 Nyně proslavitsja syn čelověčeskij - povídka
1989 Na letním bytě (TV film) - povídka
1988 Chyornyy monakh - povídka
Nepočestná (TV film) - kniha
Pytačky (TV film) - kniha
1987 Boty (TV film) - povídka
Oči černé - kniha
1986 Dráma (TV film) - povídka
Dráma a vadászaton - kniha
Nyári keringő (TV film) - kniha
Višňový sad (divadelní záznam) - kniha
1985 Rozprávanie pani N.N. (TV film) - povídka
1984 Neveroyatnoe pari, ili istinnoe proisshestvie, blagopoluchno zavershivsheesya sto let nazad (TV film) - povídka
1983 Hasičský plášť (TV film) - povídka
1982 Aňuta (TV film) - kniha
Chameleón a tí druhí (TV film) - povídka
Dve duše (TV film) - povídka
Obyčajný príbeh (TV film) - povídka
Švédská zápalka (TV film) - kniha
1977 6-os számú kórterem (TV film) - kniha
1976 Der Herr der Schöpfung (TV film) - povídka
Kaštanka - kniha
Těatralnyje istorii - kniha
1975 Anjuta (TV film) - povídka
Kashtanka (TV film) - kniha
Taiteen tuote (TV film) - povídka
1973 Moja žizň (TV film) - povídka
Špatný dobrý člověk - kniha
1971 Jeden ze soubojů (TV film) - povídka
Švédska zápalka (TV film) - kniha
1970 Archa bláznů aneb Vyprávění z konce života - povídka
Rodinné štěstí - povídka
Svadba (TV film) - povídka
1969 Cvěty zapozdalyje (TV film) - povídka
1968 Román o base (TV film) - povídka
Sboristka (TV film) - povídka
1965 Kapalolapsi (TV film) - povídka
Pharmacienne, La - povídka
Ruotsalainen tulitikku (TV film) - povídka
1963 Ivanov - kniha
Les trois soeurs (TV film) - kniha
1962 Die Rache (TV film) - povídka
Malá noční povídka: O škodlivosti tabáku (TV film) - povídka
Slzy, které svět nevidí (TV film) - povídka
1961 Námluvy (TV film) - povídka
1958 Ved'ma (TV film) - povídka
1957 Sapogi - povídka
1955 Rozmarná žena - povídka
1954 Anna na krku - kniha
1952 Kaštanka - kniha
1949 Román s basou - povídka
1936 Sakura no sono - kniha
1926 Überflüssige Menschen - kniha
1917 Tsvety zapozdalye - kniha
1911 Roman s kontrabasom - povídka

TV seriály

2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál) - kniha
Bahno (S02E03) - kniha
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál) - kniha
Drámo (S01E05) - kniha
1987 4 x Tjechov (TV seriál) - kniha
1960 Pakinateatteri (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Racek - divadelní hra
2017 Onkel Wanja - divadelní hra
2015 Les ogres - divadelní hra
Les trois soeurs (TV film) - divadelní hra
2012 Nějak se to zvrtlo (divadelní záznam) - divadelní hra
2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam) - divadelní hra
2010 The Bear (TV film) - divadelní hra
Tři sestry (divadelní záznam) - divadelní hra
2004 Das Jubiläum (studentský film)
Onkel Wanja (divadelní záznam) - divadelní hra
2001 Strýček Váňa (divadelní záznam) - divadelní hra
1997 Ivanov (divadelní záznam) - divadelní hra
1996 Racek (divadelní záznam) - divadelní hra
The Boor - divadelní hra
1994 Medveď (TV film) - divadelní hra
Vanya on 42nd Street - divadelní hra
1991 I arkouda (TV film) - divadelní hra
Uncle Vanya (TV film) - divadelní hra
1989 Medveď (TV film) - divadelní hra
Onkel Wanja (divadelní záznam) - divadelní hra
1987 Hôtel de France - divadelní hra
1986 Drei Schwestern (TV film) - divadelní hra
1985 Jubileum (TV film) - divadelní hra
Medvěd (TV film) - divadelní hra
1984 Björnen (TV film) - divadelní hra
Der Bär - divadelní hra
Drei Schwestern (divadelní záznam) - divadelní hra
Ványa bácsi (divadelní záznam) - divadelní hra
1982 Kolme sisarta (TV film) - divadelní hra
1981 Ujka Vanja - divadelní hra
1979 Cseresznyéskert (TV film) - divadelní hra
1978 El jardín de los cerezos - divadelní hra
Il giardino dei ciliegi (TV film) - divadelní hra
Višňový sad (TV film) - divadelní hra
1977 Nedokončená skladba - divadelní hra
1976 Racek (divadelní záznam) - divadelní hra
Višňový sad (TV film) - divadelní hra
1972 Kosinta (TV film) - divadelní hra
Prelietavka (TV film) - divadelní hra
1971 Karhu (TV film) - divadelní hra
Lokki (TV film) - divadelní hra
Vanja-eno (TV film) - divadelní hra
1970 Jubileum (TV film) - divadelní hra
Körsbärsträdgården (TV film) - divadelní hra
Strýček Váňa - divadelní hra
1968 Medve (TV film) - divadelní hra
1967 De beer (TV film) - divadelní hra
Drei Jahre (TV film) - divadelní hra
Platonov szerelmei (TV film) - divadelní hra
Tupakan vahingollisuudesta (TV film) - divadelní hra
1966 Lokki (TV film) - divadelní hra
1965 Der Bär (TV film) - divadelní hra
Teatterituokio: Joutsenlaulu (TV film) - divadelní hra
Valtatiellä (TV film) - divadelní hra
1964 Onkel Wanja (TV film) - divadelní hra
Tri sestry - divadelní hra
1963 Der Kirschgarten (divadelní záznam) - divadelní hra
Die Möwe (TV film) - divadelní hra
1962 Noita (TV film) - divadelní hra
Teatterituokio: Karhu (TV film) - divadelní hra
1961 Medvěd (TV film) - divadelní hra
1960 Björnen (TV film) - divadelní hra
Novellin ja näytelmän mestari (TV film) - divadelní hra
Tragiker mot sin vilja (TV film) - divadelní hra
1959 The Seagull (TV film) - divadelní hra
1958 O Urso (TV film) - divadelní hra
1957 Strýček Váňa - divadelní hra
1955 Der Bär (TV film) - divadelní hra
1954 The Bear (TV film) - divadelní hra
1953 En bjørn (TV film) - divadelní hra
1949 The Bear/The Carrier Pigeon (TV film) - divadelní hra
1944 Jubileum - divadelní hra
1938 Medvěd - divadelní hra
The Bear (TV film) - divadelní hra

TV seriály

2016 Chekhov on the Road (TV seriál) - původní scénář
1963 Estudio 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace