foto

Trey Songz

  • nar. 28.11.1984 (35 let)
    Petersburg, Virginia, USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blood Brother
2013 Texaský masakr motorovou pilou 3D
Výdejna zavazadel
2011 Queen of Media
2010 Kazatelova dcera

TV seriály

2006 Lincoln Heights (TV seriál)

Dokumentární

2011 Biebermania!
Dynamo: Neuvěřitelný kouzelník (TV seriál)
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Trey Songz - Animal (hudební videoklip)
Trey Songz - Nobody Else But You (hudební videoklip)

Videa (2)

  • Video © Lionsgate
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 3 - Trey Songz (herec)
    01:57
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Lionsgate
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 12 - Alexandra Daddario (herečka), Trey Songz (herec)
    03:21
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky