foto

Amaia Salamanca

  • nar. 28.3.1986 (34 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A pesar de todo
Lo dejo cuando quiera
¿Qué te juegas?
2018 Perdida
2016 Manual de principiantes para ser presidente
Nuestros amantes
2012 Přepadení
2011 Paranormal Xperience 3D
2010 Filip a Leticia (TV film)
Tensión sexual no resuelta
2009 Fuga de cerebros
No estás sola, Sara (TV film)

TV seriály

2017 Maroko: Láska za válečných časů (TV seriál)
Los cañones del Gurugú (E13)
Solo tenemos una vida (E12)
La verdad por delante (E11)
další epizody (13)
Velvet Colección (TV seriál)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (19)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Por los aires (S02E07)
New York, New York (S02E06)
další epizody (9)
2013 Grand Hotel (TV seriál)
Cólera (S03E22)
El sacrificio (S03E21)
Revancha (S03E20)
další epizody (22)
2012 Grand Hotel (TV seriál)
Kameraman (S02E08)
Křest (S02E07)
Výročí (S02E06)
další epizody (8)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
Stopa (S01E09)
Panenská krev (S01E08)
Ukradený dopis (S01E07)
další epizody (9)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)